П`ятниця, 26.04.2024, 15:06
перший незалежний інформаційно-розважальний кінологічний портал
Головна | В який клуб вступати ? - Сторінка 2 - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » ФЛУД » Флуд » В який клуб вступати ? (питання - відповіді - побажання)
В який клуб вступати ?
ViKompДата: Неділя, 19.09.2010, 23:38 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
розділ створено адміністратором оскільки це питання піднялося в адмінфорумі.

Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
ViKompДата: Четвер, 20.01.2011, 18:07 | Повідомлення # 16
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
Інна, Ви , майбуть, дуже неуважно читали коментарі до Вашого повідомлення. Ми не підтримуємо і не будемо підтримувати розведення "дворняг", хто б у них не був батьками - чи шарпей, чи вівчарка, чи будь-яка інша собака. Те що Ви купили собаку породисту - це не означає, що цуценята теж будуть породисті. Те, наскільки собака відповідає породі, потрібно постійно підтверджувати. Саме для цього існують виставки та племогляди.
Другий бік медалі - це те, що суці, яка не підтвердила свою належність до породи, наврят чи якийсь осередок КСУ дасть направлення на вязку
По третє : навряд чи власники нормального кобеля захочуть мати справу з сукою, яка не отримала описань ні на одній виставці чи племогляді.

Тут можна розписувати багато - основне, Ви зрозумійте, що в виставці головне не перемога - головне, щоб Ваша собачка отримала описання від експерта, що вона належить саме до тієї породи, що вона розвивається саме так, як потрібно собакам цієї породи. Потім, ВАРТІСТЬ цуценят від титулованих батьків НАБАГАТО вища, ніж від слбак, які просиділи на дивані.

Собака повинна відповідати породі повністю - і екстерєрно і по характеру. Собака - то не іграшка, якою можна погратись і викинути . Собакою потрібно займатись постійно. І те, що у Вас немає часу з нею погуляти, чи вивезти на виставку - це лише Ваша проблема. ЗА ЩО ВИ ТАК НЕ ЛЮБИТЕ СВОЮ СОБАКУ ?

Про те, я думаю, що Вам ще тут напишуть. Ми Вам пропонуємо реальну допомогу . І якщо Вас цікавить саме племінна діяльність - ласкаво просимо. Якщо ні - я думаю , що колись Ви ще згадаєте все, про що Вас попереджували.


Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
ІннаДата: Четвер, 20.01.2011, 18:30 | Повідомлення # 17
baby
Група: Проверенные
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Офлайн
чому ви з мене зробили такого монстра? я займаюся своєю собакою, гуляю з нею, доглядаю, виховую, ЛЮБЛЮ в решті решт. я просто не хочу возити її на виставки. як ви цього не розумієте? і мені не важливо вартість цуценят. якби виставки проводилися в моєму місті - будь ласка.



опис породи і вимоги до неї можна почитати і в іннеті.

дуже дякую вам за допомогу та розуміння!!
до побачення

 
ViKompДата: Четвер, 20.01.2011, 18:43 | Повідомлення # 18
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
Інна, монстра з Вас ми не робимо, я Вам просто намагаюся пояснити необхідність занять з собакою. Виставки -не головне, але племогляд собака повинна пройти.
Я Вас хочу запросити на заняття в цю суботу. Об'ява є на головній сторінці сайту. Потратьте кілька годин, прийдіть з собакою, я думаю ми зможемо Вам пояснити для чого це все робиться. На заняття приходять люди з різними собаками - і з породистими і з непородистими.
Якби Ви сказали, що завели собаку для дому - це одне діло, але Ви сказали, що збираєтесь розводити собак - це вже має бути зовсім інший підхід до справи.

прочитайте невеличку статтю :
невеселі роздуми про собак для себе

І ласкаво просимо до нас в суботу на заняття (собаку, звичайно, потрібно взяти з собою).


Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
ViKompДата: Четвер, 20.01.2011, 18:44 | Повідомлення # 19
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
PS : а є ще фотки Вашої дівчинки ? Хотілось би роздивитись її краще

Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
ІннаДата: Четвер, 20.01.2011, 18:50 | Повідомлення # 20
baby
Група: Проверенные
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Офлайн
ось декілька фото

дві мої дівчинки

щодо заняття, то нічого не обіцяю. у вас же воно не останнє.

Повідомлення відредагував Інна - Четвер, 20.01.2011, 19:03
 
ViKompДата: Четвер, 20.01.2011, 18:57 | Повідомлення # 21
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
Quote
щодо заняття, то нічого не обіцяю. у вас же воно не останнє.

Не остатнє - це точно ! Але раніше почнете - буде простіше потім. В крайньому випадку зорієнтуєтесь, що Вам потрібно і чи потрібно взагалі. Перше заняття не буде дуже напруженим, отже матимемо змогу нормально поговорити. До речі, в якому районі міста ви живете ?


Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
ІннаДата: Четвер, 20.01.2011, 19:04 | Повідомлення # 22
baby
Група: Проверенные
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Офлайн
я взагалі з Костополя.
 
ОлегДата: П`ятниця, 21.01.2011, 15:23 | Повідомлення # 23
модератор
Група: Проверенные
Повідомлень: 8
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Інна - видно що ви любите свою шарпеєчку і турбуєтесь про неї. Тут ми з Вами повністю солідарні!!!

Але, судячи з ваших відповідей - ви не маєте ні найменшого поняття про кінологію - тому нічого путнього з розведення саме ПОРОДНИХ собак у Вас не вийде - якщо ви не освоїте ази цієї науки...
Ну, наприклад, Ви нічого не розумієтесь на електриці - ви ж не полізите лагодити електророзетку та ще й під напругою!!?? В розведенні собак діє той же принцип - без відповідних знань - ви наплодите дворняг навіть від найпородніших собак!!

Власне жодна собака яка не має як слід оформленого родоводу не може вважатись ПОРОДНОЮ - хай би які титуловані батьки у неї не були!
А щоб оформити і підтвердити родовід - потрібно показати собаку спеціалістам-експертам - які вам дадуть диплом певного зразка , а це можна зробити тільки на виставках...
Це не дурні якісь правила, що їх хтось придумав для себе - це закон природи!!! .... справа в тому що кожне покоління собак (як і всіх живих організмів) трішки видозмінюеться з кожним народженням потомства ....
Ви думаєте що від шарпеїв мають народитися тільки шарпеї!!?? ... нічого подібного!!!! ... дітки завжди трішечки відрізняються від батьків - а ці зміни можуть побачити тільки експерти-спеціалісти ... мені і Вам вони будуть не замітні - а замітні вони стануть вже коли собака стане дорослою:)

Словом, якщо вашою ціллю є "зашибнути бабла" на собаках - то Вам з нами не по дорозі. І любовь'ю до собак - тут зовсім далеко не пахне - як би вони Вам не подобались .

Розведення собак (саме розведення а не РОЗМНОЖЕННЯ , яким плануєте зайнятись ви) дуже рідко може принести якійсь дохід - це більше хоббі - яке забирає більше грошей, чим може їх принести.
Надіюсь мої слова Ви не сприймете як образу... angel
Просто років 4 назад - я приблизно так само думав як і ви - але коли почав трішечки глибше вникати в тему - моя думка помінялась кардинально.

Дуже надіюсь ви полишите хоча б на перших порах свої плани на заробіток від собак, а спочатку захочете стати справжнім фахіцем у цій справі - в такому випадку ви знайдете тут і повагу і дружбу і підтримку !!

З повагою - чау-чау-голік Олег. smile

 
feliciteДата: П`ятниця, 21.01.2011, 23:27 | Повідомлення # 24
Самый главный
Група: Проверенные
Повідомлень: 34
Репутація: 1001
Статус: Офлайн
Олег! Отличный и очень правильный ответ!!!! 100000% thumb thumb thumb

Мы в ответе за тех, кого приручили!
\Винсент Экзюпери\
 
РЧТ_ВКОДата: Понеділок, 24.01.2011, 21:03 | Повідомлення # 25
baby
Група: Заблокированные
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Quote (Інна)
РОЦС та "Альянс", з яких остатній не зрозуміло чи зареєстровано його, чи ні.

Quote (Інна)
панібратство, та надання пріорітетів "своїм" собакам, непрофесійна поведінка керівництва обох клубів, відсутність будь-якої роботи, яка пов"язана з плем.діяльністю

Quote (Інна)
Якщо Вам принципово стояти в Рівненському клубі - моя думка, що з двох лих вибирають менше- я б вибрав РОЦС - трошки менше амбіцій ніж в "Альянсі", в них є хоча б офіс, печатка, вони зареєстровані як громадська організація

Шановні модеоатори, адміністратори та найголовніші! Чому ви не говорите правду? Альянс - новий в нашому місті, міський осередок КСУ! Зареєстрований, діючий, легальний! І вже працює і має свій офіс (і печатку)! Працюють , віддані своїй справі люди, які дуже добре розуміють серйозність своєї роботи. Це люди, які не один рік присвятили себе кінології!
В чому проявляється непрофесійність керівництва? Де ви бачите лихо? cry

 
ViKompДата: Вівторок, 25.01.2011, 00:15 | Повідомлення # 26
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
РЧТ_ВКО,
Quote (РЧТ_ВКО)
Працюють , віддані своїй справі люди, які дуже добре розуміють серйозність своєї роботи. Це люди, які не один рік присвятили себе кінології!
В чому проявляється непрофесійність керівництва? Де ви бачите лихо?

... давайте не будемо виносити брудну білизну на загальний огляд. Я, як і всі інші лише висказали свою думку. Про непрофесійність не нам судити -все покаже час. Факти річ вперта. На самому старті так званий "Альянс" міг би зробити величезний крок вперед і отримати набагато більше членів нового клубу, ала власні амбіції переважили здоровий глузд і це дає перші плоди.
На сторінках цього сайту вже піднімалась ця тема, і я, як адміністратор сайту, не хотів би знову наступати на ті ж самі граблі. Наш портал не має за мету розпалювати ворожнечу між тим чи іншим клубом, тому тему клубів прошу більше не піднімати. Питання було задано на сторінках нашого форуму, ми й дали відповіді такі, які вважаємо чесними і так як ми бачимо ситуацію. Ви можете також відповісти так, як вважаєте за потрібне, адже Ви також повнопавий користувач порталу pikc.at.ua.
Quote (РЧТ_ВКО)
Працюють , віддані своїй справі люди, які дуже добре розуміють серйозність своєї роботи. Це люди, які не один рік присвятили себе кінології!
В чому проявляється непрофесійність керівництва?

- а вчому виявляється професійність керівництва ?
Quote (РЧТ_ВКО)
Де ви бачите лихо?

- повірте, багато фактів залишаються поза вашою увагою


Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
ViKompДата: Вівторок, 25.01.2011, 00:17 | Повідомлення # 27
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 152
Репутація: 10000
Статус: Офлайн
Quote (РЧТ_ВКО)
Шановні модеоатори, адміністратори та найголовніші!

- сарказм прийнято smile


Ускладнювати просто - спрощувати складно
 
chinadogsДата: Вівторок, 25.01.2011, 00:50 | Повідомлення # 28
baby
Група: Модераторы
Повідомлень: 10
Репутація: 1000
Статус: Офлайн
ViKomp, ПОЗДРАВЛЯЮ!
АУДИТОРИЯ ВАШЕГО ФОРУМА УВЕЛИЧИВАЕТСЯ.... biggrin


http://chinadogs.ru.gg
 
feliciteДата: Вівторок, 25.01.2011, 01:05 | Повідомлення # 29
Самый главный
Група: Проверенные
Повідомлень: 34
Репутація: 1001
Статус: Офлайн
Ах, надо же, и печатка есть, и офис ,и в кинологии не один год - какой год? Без году неделя от роду, а туда же!!!!!! Да работайте вы уже как надо, а не занимайтесь трепом! Инне было отвечено на ее вопросы, человек не хочет заниматься ни дрессировками, ни выставками, она просто, как она сказала,хочет плодить собак, так в чем же дело - это ее желание.И ей об этом было сказано. Да и не в том дело ,в каком клубе будет состоять человек, он сам решит куда ему,человеку,пойти и чем заняться. dont

Мы в ответе за тех, кого приручили!
\Винсент Экзюпери\
 
РЧТ_ВКОДата: Вівторок, 25.01.2011, 21:44 | Повідомлення # 30
baby
Група: Заблокированные
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Quote (РЧТ_ВКО)
давайте не будемо виносити брудну білизну на загальний огляд.

брудом обливаєте ви, читайте, цитата:
-панібратство, та надання пріорітетів "своїм" собакам, непрофесійна поведінка керівництва обох клубів, відсутність будь-якої роботи, яка пов"язана з плем.діяльністю
- з двох лих вибирають менше- я б вибрав РОЦС - трошки менше амбіцій ніж в "Альянсі", в них є хоча б офіс, печатка, вони зареєстровані як громадська організація
Ми також маємо свою думку і не висловити її не можемо, читаючи ваші пости.
Quote (РЧТ_ВКО)
Про непрофесійність не нам судити -все покаже час.

З цим я пооджуюсь, але ж ви самі собі заперечуєте, цитую:
-непрофесійна поведінка керівництва обох клубів

Quote (РЧТ_ВКО)
а вчому виявляється професійність керівництва ?

За останніх (приблизно) пів року нашого знайомства з Альянсом, поки реєструвався осередок, оформлялись документи, постійно велась робота керівництвом!
Проводились та проводяться професійні заняття по охороні та ОКД,запрошуються відомі дресирувальники з інших міст України, організація в реєстрації колективок на виставки. Надаються професійні консультації в питаннях з документами, з плем. діяльністю, інформування в області ветеринарії, та ще багато іншого! Нам є що розказати про роботу Альянса, так як нам вони не раз допомагали!
І ще

Quote (chinadogs)
Ах, надо же, и печатка есть, и офис

Шановна felicite,про те, що все є і буде, ви прекрасно знали, так як були присутн в ролі "СУДДІ МІЖНАРОДНОГО КЛАСУ" на зборах діючого обласного клуба та (на той час майбутнього) міського клубу, літом. Тоді і прийняли рішення заснування Альянса!!!
Quote (chinadogs)
в кинологии не один год - какой год? Без году неделя от роду, а туда же!!!!!!

В керівництві міського осередка люди, які не один рік в кінології, які мають свої відомі по всій Україні і за її межами розплідники! Які займаються плем. діяльністю і розуміються в цій справі!!! І ВИ ЦЕ ЗНАЄТЕ!


Повідомлення відредагував РЧТ_ВКО - Вівторок, 25.01.2011, 21:59
 
Форум » ФЛУД » Флуд » В який клуб вступати ? (питання - відповіді - побажання)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: