Субота, 20.04.2024, 14:22
перший незалежний інформаційно-розважальний кінологічний портал
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Володимир Кужель
сайт фірми ВіртуозІВ - виготовлення картин з бурштину та ексклюзивних предметів інтерєру
Головна » 2010 » Грудень » 18 » В Києві пройшла міжнародна виставка собак
23:41
В Києві пройшла міжнародна виставка собак
 
     Кане корсо, парсон рассел тер'єр, фараоновий пес - загалом майже 200 порід собак з усієї країни та з-за кордону зібралися у столиці на міжнародній виставці. За останні роки - це рекордна кількість. Собак оцінювали експерти з усього світу. Чотирилапі красувалися на рингах, брали участь у чемпіонаті з порід та демонстрували слухняність. Бачила диво-собак і Ольга Соколовська.
 
 Тут зібралась рекордна для України кількість песиків - близько 5 тисяч. Більшість з них привезли з-за кордону. Оцінюватимуть собак всесвітньо відомі експерти з 15 країн.
 
Господарі готують своїх улюбленців - підстригають, роблять зачіски та навіть вирівнюють шерсть. Задля кількох хвилин на рингу - чепурять по кілька годин.
 
 Григорій Бешеко, учасник виставки: - Вот здесь на усики все специальные спрєи, химия, которая позволяет волосу струится, вот не шерсть, а человеческий волос. Общее выражение морды собаки должно напоминать выражение лица доброго эльфа. Перед змаганням вихованців оглядають експерти. Зуби, вовна та загальна фізична форма собаки мають бути у відмінному стані. Пес - Шамі карпацьке диво, по-домашньому просто Шерхан, хоча й любить поледарювати, кілька тижнів провів на тренажерах. Після конкурсних пробіжок - творчі змагання. Господарі та їхні улюбленці вражали присутніх власноруч створеними костюмами.
 
 Христина Анекіна, учасниця виставки: - Ее одели в костюм феи - феи исполнения желаний. Собака - это такое существо очень доброе, очень нежное и мы решили, что она исполняет желания. Організатори тішаться - цьогоріч учасників удвічі більше, ніж торік.
 
Георгій Онищенко, президент кінологічного союзу України: - Даже в условиях кризиса и всего остального у нас постоянно растет кол-во учасников люди ради своих воспитанников, ради своих собак они готовы на все. Завершилась виставка парадом чемпіонів - найкращих собак, які впродовж року підтвердили свій титул.
 
 
Ольга Соколовська, Сергій Єрьоменко, "Новини", Телеканал "Інтер"
 

 
Переглядів: 697 | Додав: ViKomp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Олег  
0

1 Олег  
0
"Кришталевий кубок України"
Це була 21-а наша виставка! Але на такій масштабній - ми побували вперше ... сказати, що було цікаво - не сказати нічого... присутні говорили багатьма мовами світу, було дость просторо і навіть якось комфортно.
Народ доброзичливий (головне всім говорити що їхня собака найкраща- і одразу матимете нових друзів biggrin ) Атмосфера була специфічно - виставкова: одночасно напружена і розслабляюча .... хотілося побувати одразу в багатьох місцях, час спливав непомітно - ми навіть забули поїсти ... так і голодали з 7-ї ранку до 8-ї години вечора smile
Багато було представлено цікавих товарів на кінологічну тематику , для дітей проводились різноманітні конкурси, дорослих в головному рингу розважали танцювальні колективи ....
Але саме головне - то звичайно - сама виставка, та її учасники - собаки.
Хотілося всіх обійти і перемацати (ну ... може перемацати і не всіх wink На головну виставку країни привезли справді найкращих представників собачого народу ... і звичайно, хендлери постаралися якнайкраще їх представити - було на кого подивитись і в кого повчитись.
Ми з Цезарем отримали САС і R-САСІВ - що для нас було приємною несподіванкою. Радості - не було меж - серед 20-ти чау-чау ми фактично посіли 3-тє місце!!
Поганих описів взагалі не було - хоча суддя з Швейцаріі виявилась досить прискіпливую - просто привезли справді хороших собак. Не пасла задніх І наш юний хендлер - оленка - - отримала 5-те місце серед 20 учасників.
Приїхали з кучою сувенірів, дипломів, нагород і приємних вражень!

Але самим головним досягненням я вважаю те - що моя дитина - єдина - хто посміхалась і аплодувала перемозі своїх учасників-конкурентів (хоча поза рингом потім таки плакала - перемогти хотілося самій!!)


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. Официальный сайт